De Vegan Switch ervaring van Karen | Fittergy Vegan Switch

Ik heb 2 x de 10 daagse Vegan Switch gedaan van Fittergy op aanraden van Marjolein Englebert. Bij de Vegan Switch zaten de supplementen en ook heb ik een pot Greens erbij genomen (boordevol groenten & fruit + polyfenolen). Een schepje ‘Greens’ deed ik in een groot glas water of ik deed een schepje in mijn groene smoothie.

Waarom Vegan Switch?

Ik moest weer even in het gareel komen en dit programma kwam op een goed moment op mijn pad. Ik voelde me moe en was weer aangekomen de laatste tijd.

De Vegan Switch heeft zoals gezegd weer even goed op weg geholpen. De eerste keer ben ik 4 kg afgevallen en de laatste keer 2 kg. Er is 8 cm van mijn buik af en dit geeft me toch een lekker gevoel! En wat nog mooier is …ik voel me weer veel energieker en ik heb veel minder trek in zoetigheid tegenwoordig.

Ik ben happy en ik ga de komende tijd 3-4 dagen in de week aan de Vegan Switch, want het is goed vol te houden en ik heb geen moment honger gehad tussendoor!

Ervaring tijdens de kuur

Gedurende de Vegan Switch ga je minimaal 3x per week actief bewegen (je moet zweten). Lichte inspanning afwisselen met een korte intensieve inspanning. Ik heb 2x in de week sowieso altijd een Bodytec les en dan deed ik het stofwisselingsprogramma met een interval. Lekker gezweet! Met fietsen naar het werk heb ik de lichte en de intensieve inspanning afgewisseld. Een sauna is ook heerlijk om te zweten en even het hoofd  te legen. Ik heb gelet op mijn zout inname (met mate dus) en heb zoals de kuur voorschreef natuurlijk geen suiker, geraffineerde producten uit pakjes, geen brood en melkproducten gegeten. Ik heb af en toe een zwart bakje koffie genomen. Dit was enorm wennen voor mij daar ik altijd cappuccino’s drink, maar na 3 dagen was ik daar helemaal aan gewend en ga dit zelfs proberen vol te houden!

Het was wel belangrijk om alle voeding binnen 10 uur te eten en voldoende (8 uur) te slapen. Dan kan je lichaam vet verbranden.

Mijn resultaten na de Vegan Switch

Lengte: 1.78 dag 1
Maandag
Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag dag 10
Woensdag
Gewicht 96.6 95.6 95.6 95.3 95.7 95.7 95.7 95.6 94.7 94.3
Buikomtrek 98 cm 98 cm 98 cm 97 cm 97cm 97cm 97 cm 97 cm 97cm 96cm
Gevoel 7 7 8 8 8 8 8 8 8 8
Slaap 7 7 8 8 8 8 8 8 8 8
Energie 7 7 8 8 8 8 8 8 8 9
Ontlasting goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed

Zelf ook aan de slag met The Vegan Switch? Zoek hier de dichtstbijzijnde locatie om te starten met Vegan Switch!