Meer energie na sportvasten? Volg mijn dagboek

Sportvasten is geen dieet maar een trainingsmethode

Steeds als ik heb gesport voel ik mij energiek. Het ebt alleen weer zo snel weg en dat wil ik langer gaan vasthouden. Als experiment ben ik aan een kuur sportvasten begonnen want dit zou moeten leiden tot meer vitaliteit. Maar ik heb nog een reden: Voor het eerst had ik dit jaar goede voornemens gemaakt die met afvallen te maken hebben. Ik ben namelijk een paar kilootjes aangekomen in het afgelopen jaar. En ik ben daar allesbehalve alleen in. Traditioneel is het altijd druk in de sportscholen de eerste maanden van een nieuw jaar. De meeste mensen zijn echter in maart weer verdwenen (en zitten vast aan een jaarabonnement maar dat terzijde). De sportvastenkuur zou zorgen voor gewichtsverlies (in de vorm van vet) en voor meer vitaliteit. We gaan het zien!

Lees hier het hele artikel!