Marloek: Mijn ervaring met Sportvasten

Marloek neemt je nog even terug naar het begin van het jaar. Ze startte met haar sportvast-challenge om te ervaren wat het voor effect heeft op haar gewicht en vetpercentage. 

 2 januari

Het nieuwe jaar is begonnen en vandaag start mijn eerste goede voornemen voor 2015! Na de feestdagen, waarbij ik heerlijk heb genoten van alle overdaad aan heerlijke versnaperingen, lekkere wijnen, prosecco, chocolade etc. etc., is het vanaf vandaag tijd om alle suikers uit mijn lichaam te verbannen, de 1,5 kilo die ik door al dat lekkers cadeau heb gekregen er weer af te knallen en daarmee mijn vetpercentage te verlagen. Voor mij een experiment en een onderdeel van mijn opleiding tot “Intergraal Personal Trainer”. Ik begin daarom vanaf vandaag met 10 dagen –SPORTVASTEN–. Sportvasten: de naam zegt het al… Sporten + Vasten en dat 10 dagen lang!

Lees hier het hele artikel