Fittergy Sportvastenervaring

De Sportvasten ervaring van Aimy Tameris

Mijn doel 

Wat ik met Sportvasten wilde bereiken was om weer een goede start te maken naar een gezonde leefstijl, omdat dit er de afgelopen maanden een beetje bij ingeschoten was. Met de hulp en het enthousiasme van mijn Sportvasten Coach Patricia is dit ook zeker gelukt.

De sapdagen

De sapdagen waren een heel bijzondere ervaring, en vielen naar mijn gevoel heel erg mee. Ik had in eerste instantie verwacht dat ik hier enorm veel moeite mee zou hebben, maar het was minder zwaar dan ik dacht. Ik zorgde ervoor dat ik voldoende dronk tijdens mijn Sportvasten ervaring. Daarnaast hielp het om tijdens de lunchpauzes op werk even buiten een wandeling te maken.

De trainingen  

De trainingen zijn goed verlopen. Ik voelde mij tijdens de trainingen erg energiek. En ook na de trainingen bleef ik mij energiek voelen. Verder ben ik zeer tevreden over de begeleiding van Patricia. Alles werd goed uitgelegd en ik kreeg goede tips van haar.

Hoe nu verder?

Ik ben net gestopt met het Sportvasten, maar ga zeker nog het Keep The Switch na traject volgen waarbij ik voeding aanpas in het dagelijks leven. Ook de supplementen en de sapdagen wil ik nog blijven gebruiken.  Ik ben in tien dagen ongeveer vier kilo afgevallen en zeven centimeter buikomvang verloren. Een resultaat om trots op te zijn.

Conclusie

Over het algemeen zijn de tien dagen mij reuze meegevallen. Er waren wel bepaalde momenten waarop ik merkte dat ik trek kreeg, maar mentaal was ik sterk genoeg om hier boven te staan. De sapdagen gingen ook goed. Ik stond lekker op uit mijn bed, voelde mij uitgeslapen en fit, alsof ik de hele wereld aan mijn voeten had staan. Het was een heel bijzondere ervaring om te zien dat mijn lichaam het zo goed doet met minder/geen eten.

WIL JIJ OOK NET ALS AIMY GRAAG BEGINNEN MET EEN FRISSE START EN DE SWITCH MAKEN NAAR EEN GEZONDE LIFESTYLE? MELD JE HIER AAN VOOR SPORTVASTEN!