Dit is waarom ontgiften zo belangrijk is als je wilt afvallen

Deze heerlijke greenssmoothie zit vol met groenten en fruit en hun gezonde voordelen. Kiwi, kokoswater en dadels hebben een bloeddrukverlagende werking en ondersteunen het hart. Peren bevatten veel verschillende soorten antioxidanten en ondersteunen je immuunsysteem. Avocado’s hebben gezonde vetten die goed zijn voor je gewrichten en zorgen ervoor dat je minder snel honger krijgt. Spinazie is rijk aan voedingsstoffen en laag in calorieën. En met een extra schepje Greens erbij is dit dé smoothie die jou weerstand een boost geeft in deze koude dagen.

Ingrediënten Smoothie:

  • 1 kiwi
  • 1 peer
  • 1/4 avocado
  • 1 hand spinazie (50g)
  • 1 dadel
  • 100 ml kokoswater
  • 100 ml water
  • 1 schep greens

Drink de greenssmoothie als ontbijt, of als tussendoortje!

Bestel hier Greens

Voedingswaarden:

Calorieën Vetten (waarvan verzadigd) Eiwitten Koolhydraten Vezels
245 9,9 (1,) g 6 g 29,3 g 10,9 g