bramen smoothie fittergy sportvasten

Ontbijt recept: bramen smoothie

Zoals je misschien wel weet zijn bramen supergezond! Ze hebben een hoge anti-oxidanten waarde, waardoor ze je lichaam kunnen ontgiften. Maar ze helpen ook om je lichaam, na de switch, in de vetverbrandingsstand te blijven staan. Je kan bramen eten als gezonde snack, of als smoothie opdrinken. Hierbij een heerlijk en makkelijk bramen smoothie recept. Dit kun je drinken als een snel ontbijt of toevoegen aan een uitgebreid ontbijt.

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 1 schaaltje bramen 125 gram
  • 45 gram magere yoghurt
  • 30 ml verse sinaassappelsap

Bereiding:

Doe de bramen samen met de yoghurt en de sinaasappelsap in de blender en mix totdat het geheel goed vloeibaar is.

Enjoy!

bramen smoothie fittergy sportvastenbramen smoothie fittergy sportvasten