Sportvasten ervaring Ivanka

De Sportvasten ervaring van Ivanka

Tijdens het Sportvasten heeft Ivanka een dagboek bijgehouden. Hoe heeft zij de 10 dagen Sportvasten ervaren?

(Op de foto links Ivanka, rechts Sportvasten Coach Patricia)

Afbouwdag 1

Sportvasten ervaring Ivanka

Vandaag ben ik begonnen met afbouwdag 1! Het was een gewone werkdag voor mij, dus gisteravond heb ik alle voorbereidingen getroffen met de voeding en supplementen. Ik werk in een lunchroom waarbij we alles zelf maken.. taarten, broodjes, drankjes, etc.. Aangezien wij ook alles mogen eten en drinken, had ik verwacht dat het een zware dag voor me zou worden. Maar integendeel..ik heb wel wat trek momentjes gehad, maar met mijn gedachten op nul en mijn doel voor ogen ben ik de dag goed doorgekomen. Na het werk ben ik 30 minuten gaan hardlopen buiten. Het was prachtig weer en ik zat nog vol energie dus de 30 minuten hadden er wat mij betreft 60 mogen zijn. Met volle moed ga ik over een paar uur mijn tweede afbouwdag beginnen.

1e vastendag (sportvasten dag 4)

Ik had verwacht dat ik het zwaarder zou hebben, maar ik voel me echt prima! Af en toe wat honger momenten maar sla mezelf erdoorheen. De tomatensap vind ik echt verschrikkelijk dus denk niet dat ik daar 3 glazen van ga halen! Het enige minpunt vind ik dat de resultaten niet veranderen. Zowel de cm kg en de plastest wijzen steeds hetzelfde uit.

2e vastendag (sportvasten dag 5)

Ik voel me prima maar ik heb echt wel ontzettende honger.

3e vasten dag (sportvastendag 6)

Vandaag voel ik me een beetje vermoeid. Verder gaat het prima en houd ik het goed vol.

Laatste sapdag! (Sportvastendag 7)

Sportvasten ervaring Ivanka

Vandaag was een pittige en lange dag. Voelde dat mijn energie ook wat lager lag. Toch ben ik blij dat ik dit pakket heb gewonnen! Ik voel me super sterk omdat ik niet had verwacht dat ik het sportvasten (en dan vooral de sapdagen) zou volhouden. Het gaat me erg goed af! Ik voel me goed, fit, gezond en super strak! Hoewel de switch nog niet is bereikt zijn de resultaten wel naar mijn zin! Ik ben binnen 6 dagen van 69.2kg naar 66.6kg gegaan en mijn buikomvanv van 81 naar 76 cm. De sapdagen waren prima te doen ondanks mijn drukke leven. Toch verheug ik me ontzettend op morgen dat ik weer lekker mijn tanden in een hap eten kan zetten.

Conclusie Sportvasten

Sportvasten ervaring Ivanka

Yes I did it! 3.5kg lichter en 2cm buikomvang armer! Ik voel me heerlijk, schoon en fit! Om eerlijk te zijn zag ik best wel op tegen het sportvasten: 3 afbouwdagen, 3 sapdagen en 4 opbouwdagen en daarnaast ook elke dag 30 min sporten (waar ik dan weer wel zin in had!!) Ik had verwacht dat de kuur heel zwaar zou zijn omdat ik normaal een grote eter ben! Dankzij mijn sportvasten coach Patricia ter Bogt heb ik geleerd de knop om te zetten en ben ik er voor de volle 100% voor gegaan. Ik ben super trots en blij met de behaalde resultaten. Bedankt Fittergy Sportvasten en FTPT voor dit pakket en de goeie hulp! Ik ga de tips zeker mee nemen in mijn levensstijl. Zondag 28 mei heb ik meegedaan aan de trappenrun in de Red Apple Rotterdam om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting I Am Sport. Dankzij Sportvasten heb ik  een beter resultaat behaald én het is veel makkelijker gegaan! 

Sportvasten ervaring Ivanka

Ben jij ook een grote eter en wil je graag de knop omzetten en de switch maken? Meld je hier vrijblijvend aan voor Sportvasten!