zomerfit Fittergy Sportvasten

Zo word je binnen 10 dagen zomerfit

De zomer is een seizoen om extra van te genieten. Het genot word je in de zomer ook letterlijk voorgeschoteld door terrasjes, de zon, vakantie, strand, warmte en vrijheid! Wie neemt het er tijdens de zomer nou niet van? Vooral als je je in de winter/lente maanden hebt voorbereid op dit seizoen. Je boekt je vakantie en je gaat misschien ook nog eens extra sporten. Want het is wel zo leuk als je in deze periode fit bent om (sportieve) activiteiten te doen en je mooi staat in een zomerse (strand)outfit. Summer bodies are made in the winter zeggen ze wel eens. Maar wat als het al zomer is en je voelt je nog niet zomerfit?

zomerfit Fittergy Sportvasten

Zomerfit worden

Je hoeft je zomer niet te laten verpesten omdat je nog niet fit of strand ready bent. Er zijn nog twee manieren waarmee je in een korte tijd dit doel wél kan bereiken. Of je legt je erbij neer en focust op het genieten, immers het is maar eventjes zomer. Of je gaat Sportvasten! Ben jij op zoek naar een balans tussen genieten en fit zijn? Dan is de dit een ideale periode voor een Sportvastenkuur. Tenminste, als je van buiten sporten houdt. De zomer biedt namelijk door de hogere temperatuur en de invloed van de zon een extra boost op de stofwisseling. Tijdens Sportvasten ga je door middel van sport (30 minuten per dag), vasten en voedingssupplementen een switch maken van suiker- naar vetverbranding. Hierdoor val je in korte tijd af, voel je je energieker en fitter.

 

zomerfit Fittergy Sportvasten

 

Sportvasten tijdens de zomer

Om tijdens je sportvastenkuur te kunnen profiteren maken van deze periode, doe je een buitensport. Denk aan hardlopen of fietsen. De hogere temperaturen tijdens de zomer zorgen voor een betere doorbloeding van het vetweefsel en meer transpiratie voor de afvoer van gifstoffen. De zon heeft een direct effect op je vitamine D en je hormoonspiegels. Daardoor val je tijdens een sportvastenkuur in de zomer altijd meer af (ook in de buikomtrek). En het mooie is, je hebt het effect al binnen 10 dagen bereikt. Misschien nèt op tijd voor je vakantie.

 

Nu zomerfit worden met Sportvasten? Meld je hier vrijblijvend aan!