Mager vlees zoals biefstuk, is ideaal om van te genieten als je gezond en fit wilt blijven. Zo zit het vol eiwitten en bevat het weinig vet. Hier een lekker diner recept met biefstuk, voor een behoud van een gezond en fit lichaam!

Ingrediënten voor 1 persoon

75 gram biefstuk

15 gram ui

200 gram bietjes

2 theelepels zwarte peper

1/2 appel (golden delicious)

2 eetlepels olijfolie extra vierge

150 ml appelsap

 

Bereiding

Laat de biefstuk rusten buiten de koelkast (op temperatuur laten komen). Snij de bieten in dunne plakjes.

biefstuk fittergy sportvasten

Snij daarna de ui in kleine stukjes en fruit deze in verhitte olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Snij vervolgens de halve appel in stukjes. Voeg de bietjes en de appel toe samen met de appelsap. Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten stoven.

biefstuk fittergy sportvasten

Bestrooi de biefstuk met verse peper en zout. Verwarm de olijfolie in de pan. Bak de biefstuk op hoog vuur aan beide zijden totdat de buitenkant bruin is. Zo blijven de sappen lekker in het vlees! Haal de pan van het vuur en laat het vlees nog even rusten op je bord.

biefstuk fittergy sportvasten

Schep nu de bieten met de uitjes en de appel erbij. Eet smakelijk!

 

De kickstart maken naar een gezonde en fitte lifestyle? Het kan al binnen 10 dagen! Meld je hier vrijblijvend aan voor Sportvasten