vetverbranding fittergy sportvasten

De 5 voordelen van vetverbranding

Ken je dat? Dat je super gezond eet maar toch een hoog vetpercentage hebt, vaak de behoefte hebt aan zoet eten en ook regelmatig laag in je energie zit? Dit zijn allemaal “symptomen” die erop wijzen dat je in de suikerverbranding staat. Op zich niet heel shocking, bijna iedereen in Nederland staat in de suikerverbranding. We leven tenslotte in een tijd waarin we altijd te eten hebben. De mens hoeft niet meer te jagen, overleven en verhongeren vanwege voedselschaarste. Er is juist voedsel overvloed. Onze energie brandstof is daarom vaker suiker dan vet. Het jammere van suiker als brandstof is dat je die symptomen er gratis bij krijgt, ook al eet je gezond. Wat is dan het voordeel om te switchen naar vetverbranding? We sommen ze op!

1. Meer energie

vetverbranding fittergy sportvasten

Suiker verbrand je lichaam erg snel. Je lichaam heeft dus meer suiker nodig om niet verder te dalen in energie. Dit resulteert dus vaak in energiedipjes in combinatie met trek. Een lichaam in de vetverbranding verbrandt het vet juist heel efficiënt, omdat het rekening houdt met schaarste. Door die zuinige verbranding heb je geen energiedipjes of veel trek meer!

2. Minder buikomvang

vetverbranding fittergy sportvasten

Je lichaam zal de vetopslag in je buik gaan gebruiken als brandstof. Deze vetopslag is vooral het abdominale buikvet, wat tussen je organen en rondom je lever zit. Een plattere buik staat niet alleen mooi, het verkleint ook je risico op hart- en vaat ziekten. Check hier of jij een gezonde buikomvang hebt!

3. Betere conditie

Omdat een vet verbrandend lichaam efficiënter omgaat met het produceren van energie, verbetert ook je conditie!

4. Minder zin in suiker

vetverbranding fittergy sportvasten

Je lichaam gebruikt suiker niet meer als brandstof, omdat het al vet verbrand. Dus je trek in suiker vermindert drastisch als je lichaam in de vetverbranding staat.

5. Gewichtsverlies

vetverbranding fittergy Sportvasten

Door die vetverbranding verlies je ook gewicht in vet! Dit hoef je nu niet meer met je mee te dragen.

Binnen 10 dagen in de vetverbranding? Meld je hier aan voor Sportvasten!