choline

Nieuw in het Sportvastenpakket Omega Health 60% met choline

Als je gaat Sportvasten, ontvang je onder andere het Sportvastenpakket. Het Sportvastenpakket bevat verschillende voedingssupplementen om je te ondersteunen tijdens de Sportvastenkuur, en ook om te voorkomen dat je lichaam tekorten krijgt.

Waarom omega 3 vetzuren goed voor je zijn

Één van die voedingssupplementen in het Sportvastenpakket is Omega Health 60%. Omega Health 60% bevat extra onverzadigde visolie met een hoog gehalte aan omega 3 vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze zijn essentieel voor je lichaam omdat ze zeer gunstige gezondheidsvoordelen hebben. Zo hebben EPA en DHA een gunstige werking op het hart en DHA helpt de hersenfunctie normaal te houden. Tevens ondersteunt DHA de conditie van het oog en helpt om scherp te blijven zien.

Hoe krijg je omega 3 binnen?

Je lichaam kan zelf geen omega 3 vetzuren aanmaken, deze kan je dus alleen uit je voeding of voedingssupplementen halen. Omega 3 vetzuren zitten vooral in vette koud watervissen zoals makreel, haring, zalm, ansjovis of sardientjes. Ook komt het voor in plantaardige oliën, zoals in lijnzaadolie, chiazaad olie en sacha-inchi-olie.

Omega 3 tijdens Sportvasten

Nu blijkt dat vette vis of sacha-inchi-olie, nou niet bepaald in het dagelijkse voedingspatroon van de gemiddelde Nederlander zit. Daarom kan het zinvol zijn om dit aan te vullen door middel van een voedingssupplement met visolie.

EPA en DHA gehaltes

Omega Health 60% is gewonnen uit visolie. Omega 3 vetzuren met grote hoeveelheden EPA en DHA kunnen alleen uit vis worden gewonnen omdat vissen deze zuren in hun lichaam aanmaken. Plantaardige omega 3 vetzuren, zoals lijnzaadolie hebben deze hoeveelheden EPA en DHA niet.

choline

Nieuw: Omega Health met choline

Nieuw aan Omega Health 60% is dat choline eraan is toegevoegd. Choline is een essentiële voedingsstof die bijdraagt aan het behoud van een normale leverfunctie en ondersteunt bij de vetverbranding. Hiermee geeft choline nog eens een extra ondersteuning aan je Sportvastenkuur.

Wil je gaan Sportvasten met de nieuwe Omega Health 60% met choline? Meld je hier aan voor Sportvasten.