fit Fittergy Sportvasten

De 5 voordelen van fit zijn

 

Vaak is het uitzicht op een nieuw jaar, ook meteen het uitzicht op een nieuw leven. Een betere jij. Afvallen, minder snoepen, stoppen met roken, meer sporten, sparen! Nu nog niet… Maar in 2017 doe ik het allemaal! Zo’n vooruitzicht is heerlijk. Alleen de inspanning die je ervoor moet doen, iets minder. Een fitte lifestyle heb je niet zo 1,2,3. Er moeten een hoop (comfortabele) gewoontes voor worden aangepast: slaapgewoonten, eetgewoonten eigenlijk ál je “slechte maar o zo makkelijke” leefgewoonten. Wat is nou eigenlijk het échte voordeel van fit zijn?

 

Een goed uithoudingsvermogen

Is traplopen een extreme inspanning? Zeg je dingen af , omdat je al weet dat je er moe van gaat worden? Wil je heel veel, maar doe je maar weinig? Hier heb je geen last van als je fit bent… Fit zijn betekent letterlijk: een goede lichamelijke conditie en fysiek uithoudingsvermogen. Kortom, met een goed uithoudingsvermogen houd je inspanningen langer vol. Óók in je dagelijkse leven. Traplopen, de dingen doen die je had willen doen, geen afzeggingen meer en ENERGIE! Een groot voordeel dus zo’n, “goed uithoudingsvermogen.”

 

Sterker lijf

Weet werkelijk elk virusje jou te vinden? Snotter je gezellig de hele winter door? Een betere weerstand doet ook veel goeds. Je kan het aantal lamlendige dagen in het jaar aanzienlijk verminderen door fit te zijn. En ook minder kans op hart en vaatziekten. Minder blessures tijdens het sporten. Dat klinkt goed toch!? Fit zijn kan dus pijn en ziek zijn voorkomen!

 

Beter op je werk

Zie jij na je vakantie wel eens op tegen werk? Oké niet zo gek, niks is zo leuk als vakantie. Maar zie je vooral op tegen de druk, stress, hoeveelheid werk, het geleefd worden, sterk aanwezige collega’s etc?  Je stressbestendigheid wordt ook beter als je fit bent. Hoe zou het zijn als je bijvoorbeeld na je vakantie ZIN hebt in al die drukte? Omdat je het stress gevoel zo afkaatst en genoeg energie hebt om er lekker doorheen te gaan. Lekker toch? Geen after holiday dips meer. Of beter, in het algemeen geen werk-katers meer.

 

Mooier figuur

Iets strakker in je vel zitten, kan ook veel goeds doen. Met een fit lijf heb je meer contour definitie, waardoor zichtbaar wordt wat je stiekem al de hele tijd in je lijf hebt zitten. Een mooi figuur! En daarmee kan je, als je wil, ook mooi mee gaan pronken.

 

Kortom, een betere jij

Door fit te zijn kun je zo een paar belemmeringen wegstrepen. Stress? Vermoeidheid? Vetjes hier en daar? Gekwakkel met virussen en dat soort? Werkstress? Check! Kortom, veel dingen die misschien nu in je weg zitten, kun je door fit te zijn verminderen. Fit worden is niet heel makkelijk, want je moet het zelf doen. Maar als je zo de voordelen ziet, profiteer je er maximaal van. Kortom, fit worden is de weg naar een betere jij.

fit fittergy sportvasten

Kan ik ook makkelijk fit worden?

Om ineens fit te worden, heb je vanuit jezelf een bepaalde discipline nodig. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij kunnen jou een steuntje in de rug bieden voor een makkelijkere, goede start. Met Sportvasten ga je samen met een personal coach je lichaam trainen om binnen 10 dagen de switch van suiker- naar vet verbranding te maken. Je verliest door deze switch gemiddeld 2 tot 6 kilo vet, je krijgt meer energie en een algeheel fitter gevoel.

Snel fit worden en genieten van een betere jij? Meld je hier vrijblijvend aan voor Sportvasten en maak die switch!

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *